- Steamed Pasta with Pine Nuts, Raisins, Almonds, and Liver مكرونة مبوخة بالخلطة
- Libyan Lamb Casserole with Carrots and Green Olives - Tajin Sfinari bil Zaytun طاجن الجزر بالزيتون الأخضر على الطريقة اليبية
- Lamb, Pumpkin and Chickpea Stew with Raisins - Tbeikhet 'Eid طبيخة عيد
- Bazeen بازين
- Libyan Home-made Pasta: Megata/Rishdet Burma مقطع/رشدة برمة
- Steamed Pasta with Pumpkin and Raisins - Makaruna Imbaukha مكرونة مبوخة
- Herbed Rice with Coriander Seeds and Fish Fillets in a Cumin Marinade - Ruz Hoot bil Kusbur رز مع السمك
- Libyan Couscous with Fish - Couscous bil Hoot كسكس بالسمك على الطريقة اليبية
- Fried Fish with Mashed Potato Filling - Mbatan Kawali مبطن سمك
- Mixed Stuffed Vegetables - Tajin Mahshi محشي مشكل
- Layered Potato and Minced Meat Bake - Mbattan Kusha مبطن كوشة
- Chard/Spinach Stew - Tabikhet Silq/Sabanikh طبيخة سلق
- Pumpkin, Potato and Lamb Stew with Barley Dumplings
- Aubergine-Wrapped Kufta in Tomato Sauce - Kofta bil Batinjal كفتة بالباذنجان
- Morrocan Chicken and Almond Pie - Bastilla بسطيلة بالدجاج
- Upside Down Rice Dish - Maqluba مقلوبة
- Baked Aubergine and Bell Pepper Stuffed with Lamb - Sheikh El Mahshi شيخ المحشي باذنجان و فلفل حلو
Main Dishes
Subscribe to:
Posts (Atom)